TEDxCelje že čez dober mesec!

Vpisano: 4. 10. 2012    \\    Kategorija: Splošno

V Sloveniji se je v preteklem letu zvrstila cela vrsta TEDx-ov, pa smo rekli, zakaj ne bi TEDx-a pripeljali tudi v Celje in nekaj idej, vrednih širjenja predstavili prebivalcem Knežjega mesta?

In res, prvi TEDxCelje bo na sporedu že čez dober mesec, 10. novembra. Pri izbiri lokacije smo imeli v mislih sprostitev in rekreacijo udeležencev, zato smo se locirali v bližino Golovca, da se lahko vsi prisotni po navdihujočih govorih še navdihujoče naplavamo. Šalo na stran, vidimo se v Modri dvorani največje sejemske hiše v Sloveniji, Celjskega sejma.

Predavatelje vam bomo razkrivali postopoma, lahko pa obljubimo, da smo se pri izbiri zelo potrudili, in vam svetujemo, da malo zvadite znanje svoje angleščine, da boste lahko prav vse brezhibno razumeli. In še povezava TEDxCelje s Henrijem IV? Kot udeleženci našega dogodka boste imeli priložnost poskusiti pijačo Reynac, katere nastanek je povezan s tem francoskim kraljem. Toliko za zdaj, če vas muči radovednost, pa pogooglajte sami.

 

Modra dvorana Celjskega sejma
Modra dvorana Celjskega sejma

Komentarji

comments powered by Disqus


©2012 TEDxCelje.
Fotografija Celja: Arhiv Zavod Celeia
Celje, Avtor: G. Katič
Neprofitna organizacija TED je namenjena idejam, ki so vredne širjenja. Prva 4-dnevna konferenca v Kaliforniji leta 1984 je združevala ljudi iz treh različnih področij: tehnologije, zabave in oblikovanja (Technology, Entertainment, Design), od takrat naprej pa se obseg razširjanja idej zelo hitro povečuje.

Na konferenci so sodelovala že številna znana imena: Bill Gates, Al Gore, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende in bivši britanski premier Gordon Brown.
This independent TEDx event is operated under license from TED.