TEDxCelje - Pristno.

Vpisano: 7. 09. 2014    \\    Kategorija: Splošno

Slogan tretjega TEDxCelje smo poimenovali "Pristno.", saj smo organizatorji mnenja, da v današnji družbi in medsebojnih odnosih manjka pristnosti. Pristnost razumemo kot iskrenost in odkritosrčnost, kjer stvari predstavimo takšne, kot so, brez prevelikega leporečenja. V tem konktekstu bodo naši govorci spregovorili o temah, kot so nezvestoba, slovenski strahovi, skromnost in povezovanje, aktivno državljanstvo in izkušnje, kako se pobrati iz družbenega dna.

TEDxCelje 2014 se bo 18. oktobra v Narodnem domu Celje pričel predvidoma ob 17. uri, nastopilo pa bo devet govorcev.

Vabljeni!

Komentarji

comments powered by Disqus


©2012 TEDxCelje.
Fotografija Celja: Arhiv Zavod Celeia
Celje, Avtor: G. Katič
Neprofitna organizacija TED je namenjena idejam, ki so vredne širjenja. Prva 4-dnevna konferenca v Kaliforniji leta 1984 je združevala ljudi iz treh različnih področij: tehnologije, zabave in oblikovanja (Technology, Entertainment, Design), od takrat naprej pa se obseg razširjanja idej zelo hitro povečuje.

Na konferenci so sodelovala že številna znana imena: Bill Gates, Al Gore, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende in bivši britanski premier Gordon Brown.
This independent TEDx event is operated under license from TED.