TEDxCelje ima novo lokacijo - Celjski dom!

Vpisano: 31. 05. 2013    \\    Kategorija: Splošno

Čeprav smo vsi pričakovali TEDxCelje na Starem gradu Celje, vas obveščamo, da bo zaradi slabega vremena dogodek prestavljen v Celjski dom, Krekov trg 3.

Brezplačno parkiranje je mogoče v neposredni bližini, ob železniški postaji. Ker je pa je bolj zabavno, če se na TEDxCelje peljete v polnem avtu, si lahko prevoz do Celja priskrbite preko spletne strani Prevoz.org/TEDxCelje

Registracija udeležencev se začne ob 20.00. Bodite kar se da točni, da se izognemo gneči v zadnjih minutah, saj prvi govorec nastopi točno ob 21.00.

Obljubljamo pester program z zanimivimi govorci, poleg govorov pa na odru pričakujte še dve plesno - glasbeni presenečenji.

Dogodek bo trajal dobre tri ure.

Vse, ki še niste poravnali zneska rezerviranih vstopnic, prosimo, da to storite čimprej in si tako zagotovite svoje mesto na dogodku.

Zamudniki pa bodo vstopnice še vedno lahko plačali na mestu dogodka.

 

V kolikor še nimate zagotovljene svoje vstopnice, so še vedno na voljo na spletni strani Eventbrite.

 

Se vidimo jutri!

Celjski dom
Celjski dom

Komentarji

comments powered by Disqus


©2012 TEDxCelje.
Fotografija Celja: Arhiv Zavod Celeia
Celje, Avtor: G. Katič
Neprofitna organizacija TED je namenjena idejam, ki so vredne širjenja. Prva 4-dnevna konferenca v Kaliforniji leta 1984 je združevala ljudi iz treh različnih področij: tehnologije, zabave in oblikovanja (Technology, Entertainment, Design), od takrat naprej pa se obseg razširjanja idej zelo hitro povečuje.

Na konferenci so sodelovala že številna znana imena: Bill Gates, Al Gore, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende in bivši britanski premier Gordon Brown.
This independent TEDx event is operated under license from TED.