Razkrivamo vam prva dva govorca na TEDxCelje - Pristno.

Vpisano: 14. 09. 2014    \\    Kategorija: Splošno

Za prvič vam razkrivamo ne le enega, ampak kar dva govorca, ki bosta na "TEDxCelje - Pristno." nastopila skupaj.

To sta Dominika in Igor Osvald, popotnika, ki sta svojo ustaljenost in obetajoči karieri načrtno prekinila in ju zamenjala za dolgo potovanje.

Sprva načrtovano triletno življenje na poti sta podaljšala na skoraj sedem let. Ustvarila sta si novo podobo sveta, zaživela popolno svobodo in časovno neodvisnost, sebe pa skalibrirala in očistila strahov, modernih vzorcev in pričakovanj, ki jih posamezniku narekuje družba.

Svojo življenjsko izkušnjo ter simpatično, pretresljivo, sem in tja pa tudi nevarno zgodbo nam bosta predstavila na odru TEDxCelje.

 

 

Dominika in Igor Osvald
Dominika in Igor Osvald

Komentarji

comments powered by Disqus


©2012 TEDxCelje.
Fotografija Celja: Arhiv Zavod Celeia
Celje, Avtor: G. Katič
Neprofitna organizacija TED je namenjena idejam, ki so vredne širjenja. Prva 4-dnevna konferenca v Kaliforniji leta 1984 je združevala ljudi iz treh različnih področij: tehnologije, zabave in oblikovanja (Technology, Entertainment, Design), od takrat naprej pa se obseg razširjanja idej zelo hitro povečuje.

Na konferenci so sodelovala že številna znana imena: Bill Gates, Al Gore, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende in bivši britanski premier Gordon Brown.
This independent TEDx event is operated under license from TED.