Prijavi se na TEDxCelje - Ideje pod zvezdami!

Vpisano: 27. 05. 2013    \\    Kategorija: Splošno

Ideje, vredne širjenja, bodo v Celju slišane 1. junija 2013 ob 21h, na Starem gradu v Celju. Z vami bo svoje ideje in zgodbe delilo 9 skrbno izbranih govorcev.

Vstopnico si zagotovite na spletni strani Eventbrite. Cena vstopnice je 8 evrov.

V sklopu “Beg možganov” bodo ideje z nami delili Andraž Tori, soustanovitelj podjetja Zemanta in kulturnega centra Kiberpipa, Celjan Matevž Petek, ki je kot profesionalni deskar prostega sloga navduševal športne navdušence, sedaj pa ga je zaneslo v podjetne vode, saj je ustanovitelj aplikacije Povio, ter dr. Alenka Stanič, izvedenka za zahtevne zaposlitve, ki se posveča migracijam izobraženih mladih ljudi.

V sklop “Trendi” smo uvrstili geekico Aljo Isakovič, ki je organizatorka programerskih delavnic Rails Girls, Mateja Špeharja kot ustanovitelja vodilne slovenske digitalne agencije za poslovno Facebook komunikacijo, Evo Perčič, neodvisno družbeno raziskovalko na polju kreativnih industrij, in Avstralca Nathaniela Ware-a, študenta socialnega podjetništva na Oxfordu.

V sklopu “Zabava” pa bosta nastopila slovenski novinar, radijski voditelj in komik Sašo Hribar ter Mojca Tavčar, plesalka jazz baleta, orientalskih plesov, salse in indijskega klasičnega plesa.

Vse, ki potrebujete prevoz na dogodek, pozivamo k uporabi deljenega prevoza, ki ga lahko uredite preko spletne strani Prevozi.org/TEDxCelje.

Posamezna oseba lahko kupi največ 4 vstopnice. Cena posamezne vstopnice znaša 8 evrov. Plačilo mora biti izvršeno v 48 urah.

 

PRIJAVA NA DOGODEK TUKAJ

Komentarji

comments powered by Disqus


©2012 TEDxCelje.
Fotografija Celja: Arhiv Zavod Celeia
Celje, Avtor: G. Katič
Neprofitna organizacija TED je namenjena idejam, ki so vredne širjenja. Prva 4-dnevna konferenca v Kaliforniji leta 1984 je združevala ljudi iz treh različnih področij: tehnologije, zabave in oblikovanja (Technology, Entertainment, Design), od takrat naprej pa se obseg razširjanja idej zelo hitro povečuje.

Na konferenci so sodelovala že številna znana imena: Bill Gates, Al Gore, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende in bivši britanski premier Gordon Brown.
This independent TEDx event is operated under license from TED.