Peta pristna govorka na TEDxCelje bo Veronika Podgoršek!

Vpisano: 23. 09. 2014    \\    Kategorija: Splošno

Veronika Podgoršek je doktorica znanosti iz področja družinske in zakonske terapije.

Je ena redkih terapevtov, ki se je podala na pot celostnega raziskovanja in obravnave nezvestobe in o tem izdala tudi dve knjigi.

Od leta 2006 vodi svoj psihoterapevtski inštitut (PTI), v okviru katerega je do sedaj po modelu relacijske družinske terapije obravnavala preko 2000 parov in posameznikov. Spregovorila bo o današnjih medsebojnih odnosih, ki se v iskanju ljubezni in izpolnitve vedno pogosteje znajdejo v začaranem krogu plastične spolnosti, svingerstva, odprtih zakonov in nezvestobe.

Idejo, kako iz tega začaranega kroga, nam bo podelila kot naša peta govorka.


Veronika Podgoršek
Veronika Podgoršek

Komentarji

comments powered by Disqus


©2012 TEDxCelje.
Fotografija Celja: Arhiv Zavod Celeia
Celje, Avtor: G. Katič
Neprofitna organizacija TED je namenjena idejam, ki so vredne širjenja. Prva 4-dnevna konferenca v Kaliforniji leta 1984 je združevala ljudi iz treh različnih področij: tehnologije, zabave in oblikovanja (Technology, Entertainment, Design), od takrat naprej pa se obseg razširjanja idej zelo hitro povečuje.

Na konferenci so sodelovala že številna znana imena: Bill Gates, Al Gore, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende in bivši britanski premier Gordon Brown.
This independent TEDx event is operated under license from TED.