Odpoved Nathaniela Ware-a

Vpisano: 2. 11. 2012    \\    Kategorija: Splošno

Nate.jpg
Nate.jpg

Svojo udeležbo na TEDxCelje je na žalost odpovedal Nathaniel Ware, študent socialnega podjetništva na Oxfordu. Odpovedi so botrovali birokratski razlogi, težave s pridobitvijo vize. Čeprav Nathaniel tokrat ne bo govorec,  verjamemo, da mu bo uspelo priti v Slovenijo ob kakšni drugi priložnosti, morda na naslednji TEDxCelje. 
10. novembra nas še vedno čaka 10 nadvse zanimivih posameznikov, ki vas bodo navdušili s svojimi idejami. Že odštevate dneve do takrat? 

 

Komentarji

comments powered by Disqus


©2012 TEDxCelje.
Fotografija Celja: Arhiv Zavod Celeia
Celje, Avtor: G. Katič
Neprofitna organizacija TED je namenjena idejam, ki so vredne širjenja. Prva 4-dnevna konferenca v Kaliforniji leta 1984 je združevala ljudi iz treh različnih področij: tehnologije, zabave in oblikovanja (Technology, Entertainment, Design), od takrat naprej pa se obseg razširjanja idej zelo hitro povečuje.

Na konferenci so sodelovala že številna znana imena: Bill Gates, Al Gore, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende in bivši britanski premier Gordon Brown.
This independent TEDx event is operated under license from TED.