Oder bodo s svojo energijo preplavili tudi plesalci swinga!

Vpisano: 30. 10. 2012    \\    Kategorija: Splošno

Za popestritev dogodka smo izbrali prav posebno plesno skupino, ki bo v dvorano prinesla val energije: plesalce swinga. Kdorkoli je bil kdaj priča kakšnemu nastopu swingerske skupine, se verjetno povsem strinja z našo odločitvijo.

Swing
Swing
In kako najbolje opisati nastop, ki nas čaka?

Ko na plesišču eksplodira energija in zažarijo nasmehi, ste lahko prepričani, da so sceno zavzeli plesalci swinga. V neponovljivih ritmih glasbe z začetka preteklega stoletja, vas s svojim igrivim in svobodnim plesom premaknejo v časovni stroj in popeljejo v obdobje vrtečih se kril, nabrušenih stopal in vročega jazza. Nemirne nožice, hiter ritem, kričeč zvok trobent in že letijo! Pa naj jih ujame, kdor lahko.

Kmalu bomo lahko vse to preverili tudi v živo!

Komentarji

comments powered by Disqus


©2012 TEDxCelje.
Fotografija Celja: Arhiv Zavod Celeia
Celje, Avtor: G. Katič
Neprofitna organizacija TED je namenjena idejam, ki so vredne širjenja. Prva 4-dnevna konferenca v Kaliforniji leta 1984 je združevala ljudi iz treh različnih področij: tehnologije, zabave in oblikovanja (Technology, Entertainment, Design), od takrat naprej pa se obseg razširjanja idej zelo hitro povečuje.

Na konferenci so sodelovala že številna znana imena: Bill Gates, Al Gore, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende in bivši britanski premier Gordon Brown.
This independent TEDx event is operated under license from TED.