Naslednji izmed govorcev na TEDxCelje je Rok Golob!

Vpisano: 21. 09. 2014    \\    Kategorija: Splošno

Naslednji izmed govorcev na TEDxCelje je slovenski skladatelj, producent, dirigent in multi-inštrumentalist Rok Golob, ki vedno znova preseneča z nenavadnimi glasbenimi projekti.

Rok je delal za film, radio in televizijo ter ustvaril več kot 50 CD projektov. Sodeloval je z imeni, kot so Elmer Bernstein, Bjork, Bobby McFerrin in mnogi drugi.

Trenutno živi in dela na relaciji Los Angeles – Ljubljana, saj ustvarja za znane skupine, orkestre in umetnike, kot so Gino Vannelli, Vinnie Colaiuta, Katia Moraes, David Goldblatt, Slovenski filharmonični orkester … Na odru TEDxCelje pa nam bo spregovoril o 3 oz. 3000 akordih.


Rok Golob
Rok Golob

Komentarji

comments powered by Disqus


©2012 TEDxCelje.
Fotografija Celja: Arhiv Zavod Celeia
Celje, Avtor: G. Katič
Neprofitna organizacija TED je namenjena idejam, ki so vredne širjenja. Prva 4-dnevna konferenca v Kaliforniji leta 1984 je združevala ljudi iz treh različnih področij: tehnologije, zabave in oblikovanja (Technology, Entertainment, Design), od takrat naprej pa se obseg razširjanja idej zelo hitro povečuje.

Na konferenci so sodelovala že številna znana imena: Bill Gates, Al Gore, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende in bivši britanski premier Gordon Brown.
This independent TEDx event is operated under license from TED.