Naš šesti govorec je Rok Žgalin Kobe!

Vpisano: 25. 09. 2014    \\    Kategorija: Splošno

Rok Žgalin Kobe je arhitekt, oblikovalec in doktor arhitekturnih znanosti. Od leta 2011 dela kot oblikovalec in strokovni sodelavec na področju arhitekture pri danskem podjetju LEGO, od letos največjem proizvajalcu igrač na svetu.

Skupaj z arhitektko Ano Vrhovec vodita arhitekturni biro RAAR, kot neodvisna arhitekta pa sta doma in v tujini delala na vrsti različnih projektov, od notranje opreme, industrijskega dizajna in oblikovanja sejemskih prostorov do arhitekturnih in urbanističnih projektov, študij in razstav.

Rok bo govoril o arhitekturi, podjetju LEGO, delu, igri, življenju in kako vse to sestaviti skupaj.

 

Rok Žgalin Kobe
Rok Žgalin Kobe

Komentarji

comments powered by Disqus


©2012 TEDxCelje.
Fotografija Celja: Arhiv Zavod Celeia
Celje, Avtor: G. Katič
Neprofitna organizacija TED je namenjena idejam, ki so vredne širjenja. Prva 4-dnevna konferenca v Kaliforniji leta 1984 je združevala ljudi iz treh različnih področij: tehnologije, zabave in oblikovanja (Technology, Entertainment, Design), od takrat naprej pa se obseg razširjanja idej zelo hitro povečuje.

Na konferenci so sodelovala že številna znana imena: Bill Gates, Al Gore, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende in bivši britanski premier Gordon Brown.
This independent TEDx event is operated under license from TED.