Na TEDxCelje bo kot sedmi govorec nastopil Boštjan Romih!

Vpisano: 28. 09. 2014    \\    Kategorija: Splošno

Boštjan Romih je eden naših najbolj priljubljenih televizijskih in radijskih voditeljev, ki vedno očara s svojo karizmo.

Svojo medijsko pot je začel pri 19-ih kot napovedovalec na Radiu Slovenija, kjer si je pridobil certifikat o najvišji govorni usposobljenosti pred mikrofonom. Medijska pot ga je nato vodila pred televizijske kamere, prav tako pa že od samih začetkov radijske postaje Radio 1 soustvarja njen program.

Poleg medijskega dela je že dobro desetletje aktiven tudi kot trener javnega nastopanja. V zasebnem življenju pa je na polno predan soprog in oče treh otrok, ki se ukvarja z gorskim kolesarstvom, športnim plezanjem in podvodnim ribolovom.Boštjan Romih
Boštjan Romih

Komentarji

comments powered by Disqus


©2012 TEDxCelje.
Fotografija Celja: Arhiv Zavod Celeia
Celje, Avtor: G. Katič
Neprofitna organizacija TED je namenjena idejam, ki so vredne širjenja. Prva 4-dnevna konferenca v Kaliforniji leta 1984 je združevala ljudi iz treh različnih področij: tehnologije, zabave in oblikovanja (Technology, Entertainment, Design), od takrat naprej pa se obseg razširjanja idej zelo hitro povečuje.

Na konferenci so sodelovala že številna znana imena: Bill Gates, Al Gore, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende in bivši britanski premier Gordon Brown.
This independent TEDx event is operated under license from TED.