Le kaj bi pomenil tale "X"?

Vpisano: 5. 11. 2012    \\    Kategorija: Splošno

X
X
 petek popoldne smo ustvarjalci dogodka TEDxCelje počeli nekaj posebnega. Če ste se kaj sprehajali po nakupovalnem središču Citycenter, ste verjetno opazili tegale lepotca, ki smo ga postavili sredi nakupovalnega vrveža. S simpatičnim X-om smo hoteli čim večje število Celjanov opozoriti na naš dogodek, do katerega je še manj kot teden dni. Prijave zanj so se sicer že zapolnile, še vedno pa se lahko prijavite na čakalno listo. Po številu razdeljenih letakov in odgovorov na vprašanja mimoidočih smo prepričani, da se bo glas o dogodku še hitreje širil naokrog.

 

 

 

Ženski del ekipe TEDCelje
Ženski del ekipe TEDCelje


Komentarji

comments powered by Disqus


©2012 TEDxCelje.
Fotografija Celja: Arhiv Zavod Celeia
Celje, Avtor: G. Katič
Neprofitna organizacija TED je namenjena idejam, ki so vredne širjenja. Prva 4-dnevna konferenca v Kaliforniji leta 1984 je združevala ljudi iz treh različnih področij: tehnologije, zabave in oblikovanja (Technology, Entertainment, Design), od takrat naprej pa se obseg razširjanja idej zelo hitro povečuje.

Na konferenci so sodelovala že številna znana imena: Bill Gates, Al Gore, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende in bivši britanski premier Gordon Brown.
This independent TEDx event is operated under license from TED.