Kako bo potekal TEDxCelje?

Vpisano: 17. 10. 2014    \\    Kategorija: Splošno

V Narodnem domu Celje vas pričakujemo od 16.15 ure dalje, ko se prične registracija udeležencev. Bodite kar se da točni, da se izognemo gneči v zadnjih minutah, saj prvi govorec nastopi točno ob 17.00 uri.

Brezplačno parkiranje bo možno v neposredni bližini Narodnega doma. Za stavbo, v kateri se nahaja naša dvorana, namreč najdete veliko parkirišče.
Ker je vedno bolj zabavno, če se na TEDxCelje peljete v polnem avtu, si lahko tudi tokrat prevoz do Celja priskrbite preko spletne strani Prevoz.org.

Kot že znano, bomo tokrat prisluhnili pristnim zgodbam in idejam. Obljubljamo iskrene, odkritosrčne govorce, dve glasbeni točki in dodatno presenečenje. Dogodek bo trajal približno 4 ure. Imeli bomo en polurni odmor.

Po dogodku pa nikar ne odhajajte takoj domov. Vljudno vas vabimo na druženje z govorci v lokal Pri Nejcu, ki je v neposredni bližini dvorane. Pričakalo vas bo tudi sladko presenečenje.

Se vidimo jutri ob 17. uri v Narodnem domu Celje! :)

 

Lokacija TEDxCelje
Lokacija TEDxCelje

Komentarji

comments powered by Disqus


©2012 TEDxCelje.
Fotografija Celja: Arhiv Zavod Celeia
Celje, Avtor: G. Katič
Neprofitna organizacija TED je namenjena idejam, ki so vredne širjenja. Prva 4-dnevna konferenca v Kaliforniji leta 1984 je združevala ljudi iz treh različnih področij: tehnologije, zabave in oblikovanja (Technology, Entertainment, Design), od takrat naprej pa se obseg razširjanja idej zelo hitro povečuje.

Na konferenci so sodelovala že številna znana imena: Bill Gates, Al Gore, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende in bivši britanski premier Gordon Brown.
This independent TEDx event is operated under license from TED.