4. novembra se odprejo prijave na tedxcelje.eventbrite.com

Vpisano: 22. 10. 2012    \\    Kategorija: Splošno

Dnevi minevajo in TEDxCelje se izjemno hitro približuje. Zdaj, ko vam postopoma razkrivamo, kdo vse nas bo 10. novembra  navduševal s svojimi idejami, vas gotovo že muči radovednost, kako do vstopnice.

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar se je nanj potrebno prijaviti. Na spletni strani Eventbrite (http://tedxcelje.eventbrite.com/se bodo prijave uradno odprle v nedeljo, 4. novembra, ob 20.00. Vsekakor vas bomo na prijave še opomnili preko naših komunikacijskih kanalov, zato nas spremljajte na spletni straniFacebookuTwitterju in Google + , da boste lahko vse navdušujoče ideje spremljali v živo.

Komentarji

comments powered by Disqus


©2012 TEDxCelje.
Fotografija Celja: Arhiv Zavod Celeia
Celje, Avtor: G. Katič
Neprofitna organizacija TED je namenjena idejam, ki so vredne širjenja. Prva 4-dnevna konferenca v Kaliforniji leta 1984 je združevala ljudi iz treh različnih področij: tehnologije, zabave in oblikovanja (Technology, Entertainment, Design), od takrat naprej pa se obseg razširjanja idej zelo hitro povečuje.

Na konferenci so sodelovala že številna znana imena: Bill Gates, Al Gore, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende in bivši britanski premier Gordon Brown.
This independent TEDx event is operated under license from TED.