1. junija TEDxCelje - Ideje pod zvezdami

Vpisano: 13. 05. 2013    \\    Kategorija: Splošno

Drugi TEDxCelje se bo zgodil 1. junija 2013 na Starem gradu Celje. Izbranih imamo že 9 govorcev, ki pridno pripravljajo svoje nastope. Imena govorcev bomo začeli odkrivati ta teden, zato nas redno spremljajte na naših družbenih omrežjih.

Kaj vam pripravljamo tokrat? Kratica TED je okrajšava za Technology, Entertainment and Design. Mi pa smo jo preoblikovali na svoj način in tako dobili tri sklope: Trends, Entertainment in Drain Brain. V vsakem izbranem sklopu bodo nastopili trije govorci, katerih govor se bo nanašal na izbrani sklop.

Se vidimo pod zvezdami!

 

 

 

Komentarji

comments powered by Disqus


©2012 TEDxCelje.
Fotografija Celja: Arhiv Zavod Celeia
Celje, Avtor: G. Katič
Neprofitna organizacija TED je namenjena idejam, ki so vredne širjenja. Prva 4-dnevna konferenca v Kaliforniji leta 1984 je združevala ljudi iz treh različnih področij: tehnologije, zabave in oblikovanja (Technology, Entertainment, Design), od takrat naprej pa se obseg razširjanja idej zelo hitro povečuje.

Na konferenci so sodelovala že številna znana imena: Bill Gates, Al Gore, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende in bivši britanski premier Gordon Brown.
This independent TEDx event is operated under license from TED.